Direct contact? Bel: 035 642 05 54

HomeHBVA GV

HBVA Gooi en Vechtstreek

HBVA Gooi en Vechtstreek is de vereniging van en voor huurders en bewonerscommissies en -panels bij de Alliantie Gooi en Vechtstreek. Dagelijks maken we ons sterk voor de belangen van alle huurders en werken we aan de kwaliteit van wonen. Voor nu en voor de toekomst, ondersteund door de dames van ons secretariaat.

Dat doen we in goed overleg met onze leden en in nauwe samenwerking met directie en medewerkers van de Alliantie Gooi en Vechtstreek. De sfeer is open en de lijnen zijn kort. Dat zie je terug in de resultaten. HBVA Gooi en Vechtstreek is een actieve vereniging die bij de Alliantie veel voor elkaar krijgt voor haar huurders.

Samenwerkingsverbanden

Een belangenvereniging die werkelijk wat wil bereiken voor haar huurders, heeft anderen nodig. Partners die net zo betrokken zijn en voor dezelfde doelen gaan. Daarom heeft HBVA Gooi en Vechtstreek overleggen met verschillende gesprekspartners bij de Alliantie Gooi en Vechtstreek. Praten we mee bij het overleg tussen de gemeenten en corporaties in Gooi en Vechtstreek op het gebied van wonen, duurzaamheid en leefbaarheid. Zijn we lid van Huurderskoepel H2O Gooise Meren en werken we samen met !Woon en de Woonbond.

Help ons mee en wordt lid

HBVA Gooi en Vechtstreek zet zich in voor:
  • Betaalbare huur voor lage- en middeninkomens
  • Genoeg goede woningen in leefbare buurten
  • Goede service van de Alliantie
  • Geschikte woonruimte voor wie een huis zoekt
  • Duurzaamheid
Heeft u een klacht of een vraag over uw huursituatie?
Neem contact op, dan helpen we u graag direct verder
Ja, help mij verder