Direct contact? Bel: 035 642 05 54

HomeCommissiesBewonerscommissie 3 Maten (ouderen complex)

Bewonerscommissie 3 Maten (ouderen complex)

Huizen
Bewonerscommissie 3 Maten (ouderen complex)

Bewonerscommissie van de 3 Maten (ouderen complex)

Wij zijn bewoners van het oudere complex van de 3 Maten. Er staan hier 3 appartementengebouwen: één van vier hoog en twee van zes hoog, maar wij houden ons alleen bezig met het oudere complex. In ons complex zijn 20 appartementen gevestigd dus we zijn hier geen vreemden voor elkaar en zien elkaar dan ook regelmatig. Het appartementencomplex waar wij wonen is ook bij de bouw aangepast voor ouderen met b.v. een 2e toilet, iets wat de andere gebouwen niet hebben.

Wij hebben hier een bewonerscommissie bestaande uit 3 personen. Wij proberen ons gebouw zo netjes mogelijk te houden door zelf indien, nodig ook wat op te ruimen en schoon te maken. De schoonmaker komt hier om de 2 weken en je gaat geen 2 weken in de rommel zitten. Uiteindelijk heeft iedereen hier profijt van. Eenmaal per jaar hebben we een vergadering met alle bewoners van ons complex om te kijken of er nog klachten zijn die wij, indien mogelijk zelf, proberen op te lossen en anders door te sturen naar de Alliantie en vragen of zij dat willen proberen te doen.

Het is niet zo dat wij er dagelijks heel druk mee zijn, dat valt best nog wel mee. De andere twee gebouwen zijn oorspronkelijk opgezet voor jongeren daar werken wij niet mee samen als commissie, die werken anders dan wij. Zij doen meer met facebook en dat soort dingen, dat doen wij niet. De bewoners van de andere twee gebouwen zijn er veel overdag aan het werk, dat bemoeilijkt de samenwerking.

Hopelijk heb ik een klein beetje uit kunnen leggen hoe wij hier te werk gaan.

Namens de bewonerscommissie De 3 Maten (ouderen)